JA, PREDUZETNIK
METODOLOGIJA

JA, PREDUZETNIK
METODOLOGIJA

Predstavljamo vam "Ja, Preduzetnik" metodologiju — provereni metod rada za profesionalizaciju poslovanja, organizaciono unapređenje i tranziciju u porodičnim kompanijama

Više od decenije smo sarađivali sa nekim od najvećih svetskih kompanija, radili na međudržavnim projektima, sa porodičnim kompanijama od desetak zaposlenih do par hiljada zaposlenih i prometima od milion do par stotina miliona evra, u različitim industrijama.

Usavršavajući poslovne strategije, testirajući različite modele rada, sažimajući mudrosti naših klijenata i partnera, razumevajući nijanse, stvorili smo “Ja, Preduzetnik” metodologiju — jedinstvenu metodologiju koja je obuhvatila znanja i tehnike iz našeg bogatog i raznolikog iskustva iz akademije i prakse.

saznajte više o metodologiji!

Igrajte na provereno. Odaberite "Ja, Preduzetnik" metodologiju.

porodični ustav!!!

Zašto "Ja, Preduzetnik" metodologija?

„Ja, Preduzetnik“ metodologija je posvećenost besprekornosti. Spojili smo godine iskustva i uvide stečene kroz menadžment konsalting u sveobuhvatan sistem dizajniran za profesionalizaciju poslovanja, organizaciono unapređenje i tranziciju u porodičnim kompanijama.

 

Benefiti "Ja, Preduzetnik" metodologije za vaš biznis

Sveobuhvatni
pristup

Razumite i pojednostavite svaki aspekt svog poslovanja, od strategije, operacija, finansija, marketinga, prodaje i HR-a osiguravajući maksimalnu efikasnost unutar vaše kompanije.

Održivi
rast

Uz dobro postavljene strateške temelje, videćete konstantan i snažan rast bez obzira na nestabilnosti tržišta.

Lider u
inovacijama

Lider u inovacijama: (O)stanite ispred konkurencije usvajanjem najboljih praksi koje će vas (p)ostaviti na čelo vaše industrije.

Osnaživanje i
autonomija

Edukujte svoje timove o znanjima, alatima i strategijama koje podstiču nezavisno donošenje odluka, uz očuvanje integriteta vaše korporativne kulture, vrednosti i brenda.

Vremenski
testirano

Mudrosti velikih kompanija, skrojene da odgovaraju jedinstvenim potrebama vašeg poslovanja.

saznajte više o metodologiji!

Igrajte na provereno. Odaberite "Ja, Preduzetnik" metodologiju.

porodični ustav!!!

Nemojte nam samo verovati na reč!

Pogledajte mnogobrojne uspešne priče o kompanijama koje je unapredila, transformisala i revolucionalizovala “Ja, Preduzetnik” metodologija.
 
Da li ste spremni da podignete svoje poslovanje na više nivoe? Postanite lider u industriji kakav ste oduvek želeli da budete. Raspitajte se o “Ja, Preduzetnik” metodologiji već danas, jer u poslovnom svetu ili postajete bolji ili postajete gori!

Igrajte na provereno. Odaberite "Ja, Preduzetnik" metodologiju:

INDIVIDUALNI RAD

GRUPNI RAD

porodični ustav!!!

saznajte više o metodologiji!

Nagrada Evropske komisije